Χελωνονιντζάκια με την Έβελον – Newtralized (επεισόδιο 3)

Έχω να γράψω μια εβδομάδα γιατί άνοιξαν τα σχολεία και έπρεπε να τακτοποιηθώ. I’m on fire. Τέλος πάντων. Να το νέο επεισόδιο χελωνονιντζάκια. Δεν το θυμάμαι πολύ καλά και δεν το βρίσκω στο internet οπότε θα είναι σύντομο.

hereos in a half shell

O Slash και το Σαλαμανδροτέρας ενώθηκαν και ορκίστηκαν να καταστρέψουν τα Kraang. Οι χελώνες με τον Casey πήγαν σε μια αποστολή, για να σταματήσουν τα Kraang. Εκεί είδαν τον Slash και το Σαλαμανδροτέρας. Ανατίναξαν το μέρος και οι χελώνες με τον Casey υποχώρησαν. Οι χελώνες πήδηξαν από το παράθυρο. To μπαστούνι του Casey κόλλησε μα ξέφυγε από την έκρηξη χάρις τον Raph. O Raph με τον Casey μάλωναν συνέχεια. Ακολούθησαν το Σαλαμανδροτέρας και τον Slash. Ο Raph ήθελε να μάθει τι κάνουν μαζί αυτοί οι δύο. Τελικά κατάλαβε ότι είχαν ενωθεί όταν το Σαλαμανδροτέρας έσωσε τον Slash από τους Kraang. Ο Casey έκανε συνέχεια ερωτήσεις, κάτι που φούντωσε τον Raph, τον κατηγόρησε ότι εξαιτίας του το έσκασαν. Εκείνος θύμωσε και έφυγε.

Οι χελώνες κατάλαβαν ότι οι Kraang έχουν ένα νέο robot. Πήγαν να το καταστρέψουν. Εκεί είδαν τον Slash με το Σαλαμανδροτέρας. Το Σαλαμανδροτέρας αποφάσισε να προδώσει τον Slash. Στο τέλος ο Casey εμφανίστηκε και ανατίναξε το robot. Ο Slash έφυγε, έχοντας κάπως πάει με το μέρος των χελώνων. Ο Raph ζήτησε συγνώμη από τον Casey. Όλοι νόμιζαν ότι το Σαλαμανδροτέρας είχε χαθεί όμως τελικά επέζησε.

Thanks for reading everyone! 🙂   🙂

photo by: Zeetz Jones

2 thoughts on “Χελωνονιντζάκια με την Έβελον – Newtralized (επεισόδιο 3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *