Χελωνονιντζάκια με την Έβελον – The Lonely Mutation of Baxter Stockman (επεισόδιο 2)

Γεια σε όλους. Να ‘μαστε πάλι στο εβδομαδιαίο επεισόδιο χελωνονιντζάκια. Το επεισόδιο αυτό περιέχει πολύ ωραίες ατάκες (κάτι ξέρω εγώ για να το λέω) και γι’ αυτό θα βάλω και διαλόγους.

tmnt

 

 

O Shreeder πήγε στο εργαστήριο του Baxter Stockman πολύ απογοητευμένος. Τα τελευταία σχέδια μεταλλαγμένων που του είχε δώσει ήταν για κλάματα. Ο Shreeder αποφάσισε να δώσει στον Stockman ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Μια μύγα κάθισε στη μύτη του Baxter τη στιγμή που ο Shreeder πάτησε το κουμπί που ελευθερώνει το μεταλλαξιογόνο στο κολάρο του. Όσο και να παρακαλούσε ο Baxter τον Shreeder ήταν πια αργά.

Εντωμεταξύ ο Donnie ήταν με την April στο εργαστήριο. Ο Donnie προσπαθούσε για, ακόμα μια φορά, να φτιάξει αντιμεταλλαξιογόνο.

Αpril: Donnie είμαστε εδώ ώρες!
Donnie: Σου το υπόσχομαι ότι αυτή τη φορά θα πιάσει! (πολυλογίες, πολυλογίες)

Η April είχε κοιμηθεί. Ο Donnie της χαμογέλασε και συνέχισε τη δουλειά του.

Donnie: Σας παρακαλώ μεταλλαγμένα κύτταρα, γίνετε κανονικά….

Ο Donnie αναστέναξε αφού είδε ότι τελικά δεν τα κατάφερε. Όμως εκείνη τη στιγμή τα κύτταρα έγιναν κανονικά! Ο Donnie άρχισε να χορεύει από τη χαρά του. Η April ξύπνησε και τον άκουσε να φωνάζει ”τα κατάφερα”. Από τη χαρά της τον φίλησε στο μάγουλο. Ο δάσκαλος Splinter και οι υπόλοιποι έφτασαν να δουν τι στο καλό συνέβη. Ο Donnie τους εξήγησε, λέγοντας στον δάσκαλο Splinter ότι μπορεί να ξαναγίνει άνθρωπος. Ο Mikey αναρωτιόταν πως θα γίνει αν αντιμεταλλαχτεί. Ο δάσκαλος όμως ήθελε να αντιμεταλλάξουν τον πατέρα της April πρώτα. Ο Donnie είχε μόνο δύο κάνιστρα οπότε έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ο Baxter ήταν στο εργαστήριο του και προσπαθούσε να σκεφτεί πως από έναν άνθρωπο με φτερά και κεφάλι μύγας θα γίνει ένας ισχυρός μεταλλαγμένος. Τελικά συμπέρανε ότι ο μόνος τρόπος είναι να ρίξει έναν άνθρωπο μέσα στη δεξαμενή μεταλλαξιογόνου του και μετά να μπει και εκείνος. Έφυγε για να ψάξει τον κατάλληλο άνθρωπο. Οι χελώνες με την April πήγαν να βρουν τον πατέρα της. Όμως ο Stockman τρόμαξε τον πατέρα της πήρε την April και τους απειλούσε ότι άμα δεν του φέρουν αντιμεταλλαξιογόνο θα μεταλλαχτεί με την April. Τελικά έμεινε μόνο ένα κάνιστρο γιατί το άλλο γλίστρησε από τα χέρια του Donnie και έσπασε.

Οι χελώνες εξήγησαν στον Casey τι συνέβη.

Raph: Mikey θα πάμε μαζί απόψε.
Mikey: Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Raph: Σε παρακαλώ μην το πεις…
Mikey: Η χελωνόμυγα σε αποστολή Μπαζ Μπαζ!

Ο Baxter έδεσε την April πάνω από τη δεξαμενή του. Ο Leo, o Donnie και ο Casey μπήκαν μέσα στο εργαστήριο του Baxter. Ο Baxter άρχισε να τους πολεμά.

Leo: Baxter σταμάτα! Δεν θέλουμε να σε πολεμήσουμε!
Casey: Χμμ…
Leo: Λοιπόν ο Casey θέλει…

Το σχοινί που κρατούσε την April έσπασε και η April έπεσε μέσα στο μεταλλαξιογόνο. Όμως βγήκε έξω σαν να μη έγινε τίποτα. Τελικά η April δεν παθαίνει τίποτα με το μεταλλαξιογόνο και γι’ αυτό το DNA της φτιάχνει αντιμεταλλαξιογόνο. Εκείνη τη στιγμή τον Mikey και τον Raph κυνηγούσε ο πατέρας της April.

Mikey: Βοήθεια Μπαζ Μπαζ!
Raph: Θα του δώσω μια μικρή γεύση…

Ο Raph είπε στον Leo ότι βρήκαν τον πατέρα της April. Ο Rahzar έμαθε για το αντιμεταλλαξιογόνο και διέταξε την Foot Clan να του το φέρουν. Η April έλεγε στον Leo που να στρίψει. Ο Casey ρώτησε πως ξέρει που είναι ο πατέρας της. Εκείνη του είπε ότι κάποιες φορές έχει ένα προαίσθημα. Όταν βρήκαν τον πατέρα της ο Baxter  άρπαξε το μεταλλαξιογόνο από το χέρι του Donnie.

Donnie: Casey, April προσέξτε τον πατέρα σου! Εμείς θα πάμε να πάρουμε το δοχείο!
April: (κοιτάει τον πατέρα της)
Casey: Έχεις πάλι ένα από αυτά τα προαισθήματα πάλι;
April: Όχι, μόνο μια κακιά ιδέα…

Ο Casey και η April καβάλησαν τον πατέρα της. Ο Donnie έμοιαζε να σκεφτόταν ”O.M.G.”!!!! Το αντιμεταλλαξιογόνο έπεσε σε μια κολόνα και έσπασε.Τότε η April οδήγησε τον πατέρα της κάτω από την κολόνα και μια μικρή σταγόνα έπεσε πάνω στο κεφάλι του! Έριξαν πάνω του ένα πανί και τότε ένα σημείο τρύπησε και έβγαλε το κεφάλι του. Η April τον αγκάλιασε.

Kirby: April, τι συνέβη; Και γιατί είμαι γυμνός;
April: (τον κοίταξε περίεργα και μετά στράφηκε στον Donnie) Donnie τα κατάφερες! (και το δίνει άλλο ένα φιλί)
Donnie: Δύο φιλιά σε μία μέρα… Φάτο Casey Jones. Φά-το!! Χα, χα! Πάου Τσίκι Πάου Πάου!!!!
Casey: (του κάνει μια τρικλοποδιά)
Mikey: Μπορεί να ξέφυγαν όλοι Μπαζ Μπαζ! Αλλά είναι εκεί έξω Μπαζ Μπαζ! Και θα τους βρω Μπαζ Μπαζ!
Raph: Αρκετά με το Μπαζ Μπαζ!
Μikey: Kαλά…
Raph: Μη το πεις…
Mikey: Μπαζ Μπαζ!

Αργότερα ο δάσκαλος Splinter εξήγησε στον Donnie ότι δεν έχει σημασία τι είναι πια. Αλλά τι επιλέγει να είναι. Ο Rahzar πήγε τον Baxter στον Shreeder. O Shreeder θέλησε να τον κρατήσει ζωντανό για τώρα…

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Γεια!!!!!!!!!!!!!!!!  🙂

photo by: Dominik Dalek

One thought on “Χελωνονιντζάκια με την Έβελον – The Lonely Mutation of Baxter Stockman (επεισόδιο 2)

  1. Τελικά νομίζω οτι θα τα μαθαίνω από εσένα και θα το παίζω μαντης στο Θάνο!
    ΧιΧιΧι! Το ξέρεις οτι κάθε βράδυ μου ζητάει να σκαρφιστώ παραμύθια με τα χελ/κια πριν από τον ύπνο;
    Πολύ ωραία η αναδιήγησή σου! Πλάκα έχει αυτός ο Μάικι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *