Η Τελευταία Μέρα στο Σχολείο

Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα στο σχολείο. Φτιάξαμε καπέλα αποφοίτησης, πήγαμε να αποχαιρετήσουμε τα πρωτάκια μας… Α και φυσικά ήταν το πάρτυ της έκτης!!! Αλλά ας τα πάρουμε όλα από την αρχή.

Αφού φτιάξαμε τα καπέλα, πήγαμε στην τάξη των μικρών μας φίλων. Είχαμε φτιάξει από την Πέμπτη, κάτι σελιδοδείκτες και παγωτό (Ναι! Φτιάξαμε παγωτό! [Που φυσικά φάγαμε και εμείς]) Εγώ είχα πάρει στον Παναγιώτη και ζελεδάκια. Αυτά δώσαμε εμείς στα πρωτάκια μας. Τι έδωσαν αυτά σε εμάς; Κάτι υπέροχες κάρτες που ζωγράφισαν και έγραψαν μόνα τους. Μπορεί όλες οι κάρτες να έγραφαν το ίδιο. Αλλά το έγραψαν εκείνα μόνα τους. Έβαλαν τα καλύτερά τους γράμματα για να γράψουν κάτι για εμάς. Από την άλλη πλευρά της κάρτας, έκαναν μια ζωγραφιά. Και τι ζωγράφισε ο Παναγιώτης; ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ!!!!!! Και πια χελωνονιντζάκια; Τον Leo και τον Donnie! Δηλαδή το αγαπημένο του και το αγαπημένο μου.

karta-panagioti

‘Στην αγαπημένη μου φίλη…. την Εβελίνα
Εύχομαι καλό καλοκαίρι
Χαρούμενες διακοπές και καλή
πρόοδο στο Γυμνάσιο
Θα σε θυμάμαι για πάντα.
Με αγάπη Παναγιώτης’

Πέρασα όλη τη μέρα μου με τον μικρό. Δεν ήθελα να φύγω. Θα μου έλειπε πάρα πολύ! Κανονικά θα έκανα παρέα με τους φίλους μου, αλλά ήταν το πάρτυ της έκτης στο οποίο θα έρχονταν όλοι μου οι συμμαθητές.

Πάει πια η σχολική χρονιά…. Πάνε τα μαθήματα. Ήρθε το καλοκαίρι. Ok… Χαίρομαι πάρα πολύ που τελείωσε το σχολείο! Χαίρομαι που ήρθαν οι διακοπές! Θα πάω σε πολλά μέρη φέτος το καλοκαίρι. Όμως θα σκυλοβαριέμαι στον καναπέ τα μεσημέρια. Θα παίζω Nintendo με την Εβίτα μέχρι να βαρεθώ. Θα γράφω ιστορίες και Post μέχρι να με πονέσουν τα δάχτυλά μου. (Θα δραπετεύσω για να δω τους φίλους μου… Να τους δω ξανά….)

12 thoughts on “Η Τελευταία Μέρα στο Σχολείο

 1. Διαβάζω το blog σου εδώ και λίγο καιρό και έχεις πολλή πλάκα!Έχω κι εγώ ένα blog,μόνο που γράφω λίγο πιο άσχετα πράγματα.Μάλλον θα κοιτάω το blog σου πιο συχνά για να παίρνω ιδέες για το τι θα γράφω το καλοκαίρι,γιατί από τις πολλές διακοπές θα μου αδειάσει το μυαλό!Δεν θέλω να σκέφτομαι το σχολείο,γιατί του χρόνου θα πάω Έκτη και δεν ξέρω τι θα μου φανεί πιο δύσκολο:τα μαθήματα ή να αντέξω τη βαρεμάρα;

  Καλό καλοκαίρι και καλά ξεμπερδέματα στο Γυμνάσιο!

  Κοραλίνα:)

 2. Κοριτσάρα μου σου εύχομαι να περάσεις ένα αξέχαστο καλοκαίρι και να γράφεις όσο σου αρέσει! Εμείς είμαστε εδώ να σε διαβάζουμε! Στο σχολείο της κόρης μου – που μόλις τελείωσε την 1η Δημοτικού – σκοπεύουμε κι εμείς να ξεκινήσουμε το θεσμό με τα Εκτάκια και τα Πρωτάκια!!!
  Σου στέλνω πολλά φιλιά!

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι που θα αρχίσει το Πρωτάκια-Εκτάκια thing και στο δικό σας σχολείο!
   Φιλικά, Εβελίνα

 3. Ένα σου λέω (και δε βρίσκω και άλλο reply για να το πω)…πατάω ανυποψίαστη το link σου, ήχος ξεχασμένος στη διαπασών, αυτός υποτίθεται ότι είχε (επιτέλους) κοιμηθεί και…μετά το νταν, νταν, νταν σου εμφανίζεται μέσα στα σκοτάδια χαρούμενος! Τώρα μου τραγουδάει το αγαπημένο του https://www.youtube.com/watch?v=5Df5vHD3LvE (από το 0.21 και μετά). Καμία ελπίδα να κοιμηθούμε απόψε!

  1. Όχιιιιιι! Οτιδήποτε εκτός από αυτό!!! Ο.ο Με ζαλίζει αυτή η σειρά!! (αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση τελευταία. Υπάρχει το internet :)) Όλη την ώρα Μπα Μπα Μπα Μπα!!!

 4. Kαλές διακοπές Εβελίνα!!!!! Να γράφεις όποτε μπορείς στις διακοπές σου, γιατί δε γίνεται να κάνουμε Εβελινοαποτοξίνωση 2 μήνες!

   1. E, και που να μην το είχες γράψει και μέσα στο κείμενό σου αυτό! Δεν πάω καλά. Με πείραξε η απότομη χτεσινή και προχτεσινή ζέστη ή με έπιασε τέτοια αγωνία :)) μήπως και δε διαβάζω evelinaonline μέσα στο καλοκαίρι που δε διάβασα την προτελευταία σου πρόταση!

    1. Ε υπάρχει η περίπτωση να μου επιτεθεί κανένας σατανικός νίντζα και να μην μπορώ να γράφω!!! 0.0

     1. Θέλω το μυαλό σου για μια μέρα έστω. Γίνεται? Έτσι να κάνω ένα-δυο θαύματα που θέλω και μετά στο επιστρέφω. Είναι πολύ πολύ huge τελικά αυτό το μυαλό! Που τα βρίσκεις Εβελίνα? Πραγματικά δηλαδή. Γελάω μόνη μου και από δίπλα ο μικρός γελάει κι αυτός χωρίς να ξέρει γιατί γελάμε!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *