Μα καλά; Είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε δίδυμες;

Γεια σας μαμάδες και μπαμπάδες, αγόρια και κορίτσια, μικροί και μεγάλοι! Ξέχασα κάποιον; Δε νομίζω! Τέλος πάντων. Σας παραξένεψε ο τίτλος του post; Μην ανησυχείτε! Θα σας πω τι εννοώ σε λίγο! Εννοώ τώρα! Ναι… Απλά θα συνεχίσω να γράφω! =)

Σας ρωτάω: Τι συμβαίνει όταν ανακαλύπτεις ότι έχεις μια δίδυμη αδερφή, στην Εσθονία; Παμ παμ πααααααμ! Ακριβώς! Εγώ και η Μάια, έχουμε ΤΟΣΑ πολλά κοινά, που δεν υπάρχει άλλη εξήγηση πια!

Ποιά είναι η Μάια; Θα σας το πω πιο απλά!

Όνομα: Μάια
Ηλικία: Δώδεκα (Αφού είπαμε είμαστε δίδυμες!)
Ενδιαφέροντα: Ninjago (εννοείται!)
Αγαπημένος νίντζα: Lloyd (Λόηντ)

Μου αρέσει να φτιάχνω τέτοιες ταυτότητες, αλλά θα μου πιάσει το μισό post άμα συνεχίσω!

Η Μάια ήταν η πρώτη φίλη που έκανα στο Quotev. Έκανε διάφορα κουίζ και έπεσε πάνω στο δικό μου. Μου άφησε ένα σχόλιο. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή. Μετά αρχίσαμε να μιλάμε περισσότερο και να μαθαίνουμε η μία για την άλλη. Μας αποκαλούσαμε δίδυμες συνέχεια! Είχαμε πάρα πολλά κοινά (και ακόμα έχουμε!) Εδώ και τόσους μήνες, σχεδιάζουμε την καλύτερη μέρα της ζωής μας: Τη μέρα που θα συναντηθούμε!

Και η μέρα αυτή πλησιάζει σιγά σιγά! Το μάνα, με άφησε να την καλέσω στην Ελλάδα! Και η απάντηση ήταν θετική. Άμα έχουν αρκετά χρήματα για το ταξίδι, θα έρθει του χρόνου το καλοκαίρι! (Δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που η μαμά μου γνώρισε μερικούς από τους καλύτερούς της φίλους online!)

Εγώ με τη Μάια έχουμε τη μέρα φιλίας μας στις 12 Ιουλίου. Σημαντική ημερομηνία! Έχουμε φτιάξει ένα group στο Quotev, για να κάνουμε ένα online πάρτυ. Όχι ότι ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει ή κάτι.

Φτιάξαμε επίσεις έναν όρκο Ninjago. Όχι έναν όρκο… ΤΟΝ όρκο! Σκεφτήκαμε τι θα λέει και εγώ τον έφτιαξα ως φωτογραφία.

Ninjago Oath
Ο όρκος που έφτιαξα με την Μάια

Τον έχουμε βάλει στα προφίλ μας, ως δείγμα φιλίας! Στο Quotev είμαστε μια μικρή παρέα, στην οποία εγώ και η Μάια πήγαμε στην κορυφή: Ως οι πρώτοι που θα συναντηθούν στην πραγματική ζωή!

Συμπέρασμα από όλα αυτά: Δεν έχει σημασία άμα δεν τους έχεις δει. Δεν έχει σημασία που δεν τους έχεις δει μπροστά σου ακόμα. Οι φίλοι είναι φίλοι. Μερικές φορές οι άνθρωποι που είναι μακριά σου, σε κάνουν πιο χαρούμενο από αυτούς που είναι δίπλα σου.

2 thoughts on “Μα καλά; Είναι σίγουρο ότι δεν είμαστε δίδυμες;

  1. Aχ βρε Εβελίνα! Με αυτή την ανάρτησή σου κυριολεκτικά “έγραψες”! Νομίζω πως είναι η καλύτερή σου, μόνο και μόνο για τον τέλειο επίλογο. Άσε που δεύτερη φορά που με έβαλες σε σκέψεις. Ξαφνικά νιώθω ότι αγαπάω (λίγο) τα social media, γιατί πριν ελάχιστες μέρες έγραφα τους λόγους που δεν τα συμπαθώ. Τελικά μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *