Μια ζωγραφιά με συναίσθημα

Γεια σε όλους! Τι κάνουμε; Χάλια; Α εντάξει και εγώ είμαι απογοητευμένη με το τελευταίο επεισόδιο στο Ninjago. Σε νοιώθω. Έτσι είναι η ζωή όμως.

Τελευταία παρακολουθώ μία YouTuber της ηλικίας μου που κάνει βίντεο Ninjago. Τα φτιάχνει όλα μόνη της (δηλαδή τα σχεδιάζει). Μου αρέσει πολύ.

 

Δεν χρειάζεται να βλέπεις Ninjago για να καταλάβεις τι γίνεται. Ακόμα και η κολλητή μου, η Άννα, τα βλέπει μαζί μου, αν και δεν της αρέσει το Ninjago. Θυμάμαι μια φορά που είχα πάει στο σπίτι της και τα βλέπαμε. Είχαμε σκάσει στα γέλια. Μετά αρχίσαμε να χοροπηδάμε και να χορεύουμε σαν τα μουρλά και η Εβελίνα (Εγώ είμαι αυτή) στραμπούλιξε το πόδι της….

Αυτή η YouTuber, η Μελίσα, με έμπνευσε. Είδα τι ξεκαρδιστικά και ενδιαφέροντα βίντεο έκανε (για να καταλάβετε, βλέπω και τα βίντεο με τα Ζωάκια Τοσοδάκια που κάνει) και αποφάσισα να αρχίσω να ζωγραφίζω πράγματα στον υπολογιστή. Yup!

Ξεκίνησα με απλά σχέδια. Χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα. Αποφάσισα να στείλω τις ζωγραφιές στη Μελίσα. Την ίδια κι όλας μέρα πήρα απάντηση. Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ ωραίες και ότι χαίρεται πάρα πολύ που με έμπνευσε. Αρχίσαμε να αλληλογραφούμε μετά από αυτό.

Τώρα για το Quotev (ελπίζω να έχεις καταλάβει τι είναι το Quotev μετά από τόσα post!) Ήθελα να βάλω μια σχετικά καλή φωτογραφία για ένα κεφάλαιο σε μία ιστορία μου. Αλλά που να βρεις φωτογραφία με τον Zane και την Pixal στο μπαλκόνι το βράδυ; Τράβαγα τα μαλλιά μου για να σκεφτώ τι να κάνω. Μετά από κάποια ώρα, μου ήρθε η φώτιση! ‘Μα θα τη ζωγραφίσω φυσικά!’ σκέφτηκα και άνοιξα τη ζωγραφική.

Ξεκινάω από το μηδέν. Σχεδίασα έσβησα… Ξανασχεδίασα ξαναέσβησα…. Μετά από μία ώρα είχα το αποτέλεσμα που ήθελα. Την καλύτερη ζωγραφιά που έχω κάνει στον υπολογιστή ως τώρα! Μια ζωγραφιά με συναίσθημα…

Pixane

6 thoughts on “Μια ζωγραφιά με συναίσθημα

 1. Εβελίνα πήγα να σου κάνω λίγη πλάκα, αλλά είδα τη ζωγραφιά σου στο τέλος και έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Οπότε το γυρνάω στο σοβαρό. Εγώ τα είπα μία, αλλά θα τα ξαναπώ δεύτερη. Είναι απλό. Σπουδάζεις ηλεκτρολόγος μηχανικός (άντε το πολύ-πολύ πληροφορική), μπλέκεις με τη βιομηχανία θεαμάτων και κινουμένων σχεδίων, μου στέλνεις πρόσκληση για την πρώτη σου ταινία! Κι έτσι έχεις συνδυάσει και το γρήγορο-εύστροφο-τεχνικό μυαλό σου και την καλλιτεχνική σου φύση. Και παράλληλα και συγγραφέας που θέλεις. Χωράει και αυτό στο πλάνο.

  Υ.Γ. Κι επειδή δεν μπορώ να συγκρατηθώ…Για να ανέβεις μετά την απογοήτευση από το Ninjago, σου αφιερώνω το αγαπημένο σου τραγούδι, που ξέρω πόσο μα πόσο μα πόσο πολύ σου αρέσει! Ηχεία στο full και μπα-μπα-μπα…..https://www.youtube.com/watch?v=5Df5vHD3LvE.

  1. Βασικά, ο επόμενός μου στόχος είναι να κάνω μερικά animations. Οπότε το συζητάμε! 😀

   Υ.Γ. Όχιιιιιι!!!! Γελάω πολύ δυνατά τώρα. Νομίζω θα σταματήσω επειδή ενοχλώ τους πάντες! 🙂

   1. Tέλεια!!!!!

    Υ.Γ. Άσε τα όχι, αφού καταβάθως πεθαίνεις για τα κουνέλια!

 2. Super drawing! Το να βρίσκεις μια φωτογραφία να συνοδεύσει ένα post σου δίνει πάντα ευχαρίστηση, αλλά δεν συγκρίνεται με τίποτα με το να δημιουργείς τη δική σου. Μπράβο! Με ποιο πρόγραμμα την έφτιαξες;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *