Να πώς μοιάζουν τα μισοτελειωμένα γραπτά μου

Κανένα κείμενο δεν γίνεται τέλειο με την πρώτη. (Εντάξει, ίσως μερικές φορές. Αλλά το καταπληκτικό κείμενο γίνεται καταπληκτικό άμα το δουλέψεις!)

Πώς μοιάζουν τα δικά μου πρόχειρα κείμενα; Ορίστε ένα screenshot από μια ιστορία στο λογαριασμό του Wattpad μου που δεν έχω ανεβάσει ακόμα. ‘Ήθελα να γράψω ένα συγκεκριμένο κομμάτι της, οπότε άφηνα σημειώσεις για το τι να κάνω εδώ κι εκεί.

draft
Σημειώσεις με μωβ χρώμα

“Τι συμβαίνει με τον Sans;” ρωτάει ο αναγνώστης, ναι, άλλαξε το αυτό Eve-chan, είσαι εδώ μόνο για τον λόγο της Undyne.

….

Η Undyne γύρισε το κεφάλι της από την άλλη. Ήταν φανερό ότι δεν θα μιλούσε.

Ξανά, Eve-chan, απλά σιγουρέψου ότι η Undyne δεν θα μιλήσει και μετά ο αναγνώστης λέει “Παρακαλώ…” και μετά λέει αυτό που είναι κάτω από αυτές τις τελίτσες. (->…. Αυτές είναι τελίτσες, Eve-cha, σε περίπτωση που είσαι χαζή στο μέλλον.)


Όχι και το καλύτερο κείμενο, σωστά; 😛 Αλλά έτσι σημειώνω εγώ και το διασκεδάζω μετά που το βλέπω! Πάντως, αμα δεν σημείωνα τι ήθελα θα έχανα ένα μεγάλο κομμάτι της ουσίας του κειμένου. Άλλα έχω στο μυαλό μου όταν γράφω μια στιγμή και άλλα όταν γράφω άλλη.

Μερικές φορές, μου ξεφεύγουν σημειώσεις μέσα στο κείμενο. Πριν από μερικές μέρες για παράδειγμα, έγραφα τυχαία γεγονότα για τον εαυτό μου και απαντούσα ερωτήσεις. Τι τις ήθελα τις σημειώσεις, ανέβηκε η χαζομάρα.

Με ρώτησαν άμα πίστευα στην μαγεία, οπότε είπα να απαντήσω με αστείο τρόπο. Έγραψα:

“ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΟΣ! (ΒΑΛΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΔΩ)”

“Βάλε Μαγικό Τραγούδι” λέει ο άνθρωπος. Έπρεπε να φύγω με τη μαμά μου για το σούπερ μάρκετ. Άφησα την σημείωση στον εαυτό μου και έφυγα. Μόλις γύρισα το ξέχασα εντελώς κι έτσι έμεινε εκεί η σημείωση. Στην πραγματικότητα, ήθελα να βάλω ένα τραγούδι- το “Magic” των “Mystery Skulls”- ανάμεσα στο κείμενο.

Καλά να πάθω που δεν ξαναδιαβάζω τα κείμενά μου πριν τα ανεβάσω.

Λέω να μην ξαναδιαβάσω και αυτό το ποστ, έτσι για το καλό… >:3 Καλή σας μέρα!

2 thoughts on “Να πώς μοιάζουν τα μισοτελειωμένα γραπτά μου

  1. Καλύτερα πάντως έτσι παρά όπως κάναμε παλιά που γράφαμε σημειώσεις σε χαρτάκια τα οποία αρκετές φορές χάνονταν…

    1. Καλά, τις δικές μου σημειώσεις σε χαρτάκια να δεις… Κάθε μέρα βρίσκω σε παλιά μπουφάν κάτι σαν “ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ PAPYRUS ΚΑΙ ΤΟΝ SANS ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ^_^ 😀 YAY (: WOOP WOOP!” και να κάθομαι κάπως “Α, για δες. Μου άφησα και φατσούλες για να χαρώ. Μάλλον ο παρελθοντικός εαυτός μου θέλει να καλομάθει τον μελλοντικό.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *