Για μένα

Γεια σας φίλοι, φίλες και ρομπότ! (Ναι υπάρχουν και ρομπότ) Ονομάζομαι Εβελίνα, όμως είμαι γνωστή με πολλά ονόματα, για παράδειγμα, Έβελον, Έβε ή Έβε-τσαν! Μην νομίζεις ότι είμαι από αυτά τα ‘κοριτσίστικα’ κορίτσια. Ίσως 50-50. Επειδή είπαμε, κάτι έπρεπε να κληρονομήσω από το μάνα μου και τη γιαγιά μου. (Σας διαβεβαιώνω ότι έγραψα ‘το μάνα’ επίτηδες. Ετοιμαστείτε για πολλά τέτοια ^~^)

Θα σκέφτεστε: Γιατί έκανε ένα κορίτσι ένας νίντζα το δικό της του Blog;

Έτυχε να είμαι κόρη της Aspa Online. Και θα σας το πω μία φορά: I am proud. Ήμουν πολύ μικρή όταν εκείνη ξεκίνησε το blog της. Είχα λοιπόν από τέτοια ηλικία, το διαδίκτυο στη ζωή μου. Τώρα που έχω μεγαλώσει, έχω μάθει να το χρησιμοποιώ σωστά και βρήκα πολλά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση.

Είμαι χαρούμενη που είμαι μέρος του κόσμου του διαδικτύου. Γιατί, δεν ξεκίνησα blog, μόνο επειδή είχε το μάνα μου. Το διάστημα που δεν ήμουν στο social media, διάβαζα τα λεγόμενα ‘fanfictions’ (ιστορίες). Ήθελα να γράψω κι εγώ τις δικιές μου, οπότε πήρα τετράδιο, στυλό και ξεκίνησα, ένα μονοπάτι, το οποία άλλαξε τη ζωή μου εντελώς.

hand

Στο σχολείο δε μοιραζόμουν αυτό το κομμάτι της ζωής μου, γιατί κανένας δεν ενδιαφερόταν. Φυσικά, αυτό άλλαξε όταν έκανα τη δικιά μου ιστοσελίδα. Η ζωή μου πήρε πάλι άλλη πορεία, όταν τελείωσα το δημοτικό. Όλη η εμπειρία της συγκίνησης με επηρέασε να γράψω ακόμα περισσότερο. Όλα τα χρόνια μου στο δημοτικό, δε φανταζόμουν ότι θα γνώριζα κάποιον ακόμα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Δηλαδή να του αρέσει να γράφει, να διαβάζει, να παίζει τα βιντεοπαιχνίδια που παίζω, να βλέπει τους YouTubers που βλέπω…

Ήξερα ότι τα βιντεοπαιχνίδια και μερικές λίγο… Παιδικές σειρές, μαζί με anime που έβλεπα και ακόμα βλέπω δεν ενδιέφεραν κανέναν. Σχεδόν κανέναν τουλάχιστον. Έλα όμως, που υπάρχει το γυμνάσιο. Εκεί έκανα καινούριους φίλους που τους αρέσουν όλα τα παραπάνω ^.^ Οπότε να ένα συμπέρασμα που έβγαλα:

‘Η ζωή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ποτέ μη πέσεις σε κατάθλιψη, επειδή δε σου έχει χαμογελάσει ακόμα.’

hartaetos2

 

Ναι, έχω τους φίλους μου. Καινούριους και παλιούς. Και όλοι μας έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Αλλά ότι κι αν κάνεις, δε μπορείς να πάρεις την Evelina Online, μακριά από το internet! (Δεν είμαι και Offline, άλλωστε!)

Στο site αυτό, θα μοιραστώ τη ζωή μου, με την ελπίδα ότι μπορώ να επηρεάσω και τη δικιά σας θετικά. Ελπίζω να σας αρέσει το blog μου! >.^ Θα τα πούμε online,
~Εβελίνα

 

9 thoughts on “Για μένα

  1. Καλως ηρθες Εβελίνα!! Απολαμβανω τις ατάκες σου και φυσικά θα σε παρακολουθώ και απο εδώ!! Καλή αρχή!!!!!!!

  2. Το έλεγε η μαμά σου για το blog αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα το έκανες δημόσιο τόσο γρήγορα! Εύχομαι καλή αρχή! Θα τα λέμε μιας και ο γιος μου (6) λατρεύει χελονιτζάκια και ninja do αλλά και ό,τι έχει να κάνει με lego.
    Kathy by anthomeli

  3. Καλή αρχή Εβελίνα!!!Εύχομαι κάθε επιτυχία στη ζωή σου.
    Δηλώνω φανατική αναγνώστρια.

  4. Εβελίνα περιμέναμε με αγωνία την δημοσιοποίηση του blog σου. Τώρα που έγινε πραγματικότητα θα περιμένουμε τις νέες αναρτήσεις. Άραγε που θα βλέπουμε καλύτερες ατάκες πια; Εδώ ή στο aspaonline;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *