Σαν να ήπιαμε 20 ποτήρια βότκα και 14 κρασί

Σήμερα, εγώ και η Εβίτα γυρίζαμε από το φροντιστήριο των Αγγλικών, το οποίο είναι λίγα σπίτια πιο ‘κει από το σπίτι μας. Είναι πέντε λεπτάκια και πολλά λέω, περπάτημα. Εγώ κι αδερφή μου τα αλλάξαμε σε 1:30, διότι ήρθαμε τρέχοντας. Σαν να είχαμε πιει 20 ποτήρια βότκα και 14 κρασί.

Έβαλα εγώ από το κινητό μου ένα τραγούδι από το anime “Attack on Titan”.

 

Όπως είπα, αρχίσαμε να τρέχουμε. Προσπαθούσαμε να κάνουμε κάποιο ακροβατικό, σπαγγάτο στον αέρα… Εγώ άνοιξα τα χέρια μου και έκανα το αεροπλάνο. Τελικά καταλήξαμε να τρέχουμε σαν νίντζα. Κι σαν αν αυτά να μην ήταν αρκετά, φωνάζαμε όσα Ιαπωνικά ξέραμε από το τραγούδι παράλληλα.

funny_sisters

Μερικοί άνθρωποι που είχαν βγει για μια βόλτα στη γειτονιά, είχαν βγει να μαζέψουν τα ρούχα από το μπαλκόνι ή ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, κοιτούσαν εμένα και την Εβίτα περίεργα. Φυσικά, δε με απασχολεί καθόλου, καθώς είμαστε αυτές που είμαστε και είμαι χαρούμενη για αυτό που είμαι σήμερα.

Χαρούμενη μέρα σε όλους! ^•^

Photo by: Donnie Ray Jones

6 thoughts on “Σαν να ήπιαμε 20 ποτήρια βότκα και 14 κρασί

 1. “Φυσικά, δε με απασχολεί καθόλου, καθώς είμαστε αυτές που είμαστε και είμαι χαρούμενη για αυτό που είμαι σήμερα.”
  Με αυτή τη φράση τα είπες όλα αγαπημένη μου Εβελίνα!!! Go on dude! 😉

  1. Έτσι είναι! Δε θα πρέπει να αλλάζουμε τους εαυτούς μας γιατί ντρεπόμαστε ή γιατί κάποιος άλλος δε μας συμπαθεί. Είμαστε άνθρωποι σαν αυτούς. 🙂

   1. Ακριβώς… βέβαια μερικές φορές, σε κάποιες καταστάσεις χρειάζεται να προσαρμόζουμε την συμπεριφορα μας ακομα και τον τροπο ζωής μας, αλλα οχι, δεν αλλαζουμε για κανεναν!!!
    και γι ατου λογου το αληθες σου βαζω κι ενα εξαιρετικό τραγούδι

    1. Ωραίο το τραγούδι, λέει ακριβώς αυτό που θέλω να πω με αυτό το post! ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *